Terrassen og uterommet er det nye inne


Av Terrassespesialisten

Johan Eikrem

Terrassespesialisten

8. mars 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190308134247563.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190308134247360.jpg?maxwidth=2000

 Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Terrassen er ikke lenger bare forbundet med sommermånedene, men brukes stadig oftere. Vi bygger tak over eller finner andre løsninger som gjør at den gir oss hygge og nytte også utenom sommerhalvåret.


En god uteplass må bygges slik at den får minst mulig innsyn og mest mulig sol. Den bør skjermes mot vinden, men ikke mot utsikten, og atkomsten må være lettvint og praktisk. En terrasse rett utenfor stuedøra vil virke som en utvidelse av boligarealet, spesielt hvis den heves opp i plan med innegulvet.

– En hyggelig og romslig uteplass utvider huset ditt med antallet kvadratmeter den er på – det reflekteres også i prisen når huset ditt skal selges. Vi nordmenn elsker å kose oss ute med gode måltider sammen med familie og venner.

En terrasse kan dessuten jevne ut kupert terreng eller en skråning. Selv om du har planer om både terrassegulv, levegg, pergola og møbler, er terrassebyggingen en jobb du fint kan ta i etapper uten stress.
1307
  • ADD IMAGE

0
b-TrueFalse
Kommersielt innhold
0

Stumper du i gamle terrasseskruer?

Vi forhandler festemateriell fra flere produsenter. Tiger Claw og CAMO er de to største innen skjult innfesting som kan brukes til alle typer terrassebord. Vi har også Lumber Loc for terrassebord med not. Enkelte produsenter har egne spesialbeslag til sine terrassebord. Bortsett fra disse har vi komposittskruer for alle typer kompositt terrassebord.


544

skrevet av

Terrassespesialisten

c-168
c-168TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20201002113456604.png #FFFFFF
Les også