På tide å skifte ut terrassen?

Å rive en gammel terrasse kan være en tung jobb mange vegrer seg for å ta fatt på.

Av Atero

Lina-Mari Walderhaug

Atero

30. mars 2021
Deck Demon main use photo.jpg Deck Demon main use photo.jpg
0

Våren er her og varmere dager nærmer seg med stormskritt. Gleder du deg til å ta fatt på late dager på uteplassen, men har en terrasse som har sett sine bedre dager?

Er du usikker på om du trenger å skrifte ut hele eller deler av terrassen din? Det er flere tegn du kan se etter for å finne ut om dine terrassebord er klar for å bli skiftet ut:

  • Skruene kommer opp: over tid vil terrassen bli preget av vær, vind og sollys. Dette medfører sprekkdannelser rundt skruehullene som gjør at skruene vil bli presset opp av terrassebordene og bli løse.
  • Råtne terrassebord: om du oppdager mørke områder på terrassebordene dine, som er myke er dette et tegn på råtedannelse.
  • Terrassebordene gir etter: merker du at terrassebordene dine er myke og gir etter når du trakker på dem? Dette vil være en følge av sprukne eller råtne terrassebord.
  • Sprekkdannelser: har terrassebordene begynt å sprekke er dette et tegn på at de snart bør byttes ut.

Å rive en terrasse kan være både tidkrevende og føre til smerter i kroppen. De fleste som river terrasse i dag benytter et vanlig kubein på 0,5 meter. Dette medfører mye krumming av rygg og krabbing på alle fire, noe som verken er effektivt eller bra for knær og rygg. Med Terrasseknuseren slipper du disse problemene. Dette verktøyet er både effektivt og langt nok til at du kan stå oppreist når du river terrassen.


Om spiker eller skrue ikke vil komme opp fra bjelken sammen med terrassebordet er det enkelt å ta opp disse separat med Terrasseknuseren. Det patenterte designet vil heller ikke skade bjelkene slik at de fint kan brukes på nytt til nye terrassebord. Det doble hodet gjør at du enkelt kan rive alle typer terrasse, med både enkelt og dobbelt bjelkelag.2262
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20201002113456604.png #FFFFFF
Les også