Noen ting er best å holde skjult

Når det kommer til bygging av terrasse, er det flere ting som er viktig å tenke på.

Av Atero

Lina-Mari Walderhaug

Atero

10. mars 2021
camo_skjultinnfesting.jpg camo_skjultinnfesting.jpg
0

Det man ofte glemmer i gjennomføringen, er at man bør tenke estetikk og bruk over lang tid etter at terrassen er ferdig. Heldigvis finnes det en enkel løsning på dette!

Den vanligste måten å sette opp en terrasse på er gjennom god, gammeldags overflateskruing. En metode man tenker er både billig og enkel. Men denne metoden er verken estetisk fin, eller god når det kommer til selve bruken av terrassen.

Løsningen?

Jo, den kommer med skruefrie overflater ved hjelp av Camo sitt kantfestesystem for terrassebord. Et system som gir deg et flott resultat, og som i tillegg er like enkel i bruk som vanlig overflateskruing. Ved hjelp av den spesialdesignede Camo-skruen, som skrus inn i siden av terrassebordet, får du en festefri overflate. Noe som også gjør at man unngår flisdannelser og sprekker i dekket. 

Camo Freseskrue er unik og har fresespiss, som gjør at den fjerner borre-spon, samtidig som den hindrer sprekkdannelser i bordet. I tillegg er de øvre gjengene på skruen designet slik at de gir ekstra styrke for hold mot bjelken.

Hvordan fungerer det?

Ved hjelp av Camo Marksman Skrumal, føres den spesialdesignede skruen inn via siden på terrassebordet. Skrumalen er tilpasset terrassebordene som brukes på det norske markedet. I tillegg kan man enkelt velge avstandsklosser som gir ønsket avstand mellom terrassebordene, etter anbefalingene fra de ulike produsentene av terrassebord.

Om man bruker Camo kantfestesystem, vil man ikke bare kunne lage terrasser som holder seg flisefri over lenger tid, man får også en terrasse som ser veldig fin ut.

Og det beste med det hele? Resultatet er enkelt å få til. Det gjelder bare å ha det rette verktøyet!


 

2037
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20201002113456604.png #FFFFFF
Les også